PRODUK Jual Panas

Kualitas Pertama, Keamanan Dijamin

  • Luxury elegant strip printed velour beach pool towel 1

    Luxury elegan Strip dicithak velor pantai kolam renang ...

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal-Usul: Hebei, China Fitur: Kompresi, Teknik Cepet Kering: Woven Shape: Ukuran Persegi: 70x140cm, 28 × 56 inci Bobot: 300gsm utawa Bahan khusus: 100% katun Advantage: aran velour alus, pewarna cetak sehat Panggunaan: pantai, bath, shower, hadiah, kemul bayi Tes: Azo & Formaldehida MOQ: 500 pcs Logo kustom: Dicetak reaktif Cetak dobel: Nampa Kemasan OEM: Nampa Pola: Dicetak ...

  • Shawl beach towel 1

    Handuk pantai selendang 1

    Grosir Paling laris 100% Produk Katun Fouta Pantai Andhuk 2). Nyaman lan alus lan krasa lan kualitas stabil. 3). Kabeh barang diprodhuksi adhedhasar AZO Free lan Low-Cadium Advantages 1). Desain lan ukuran khusus bisa digunakake. 2). Tanggepan cepet lan layanan sing apik. 3). Audit lan Inspeksi dening pihak katelu bisa ditampa. 4). Saben wulan, kita duwe luwih saka 50 desain anyar. 5). Gawe ...

  • Plain face wash towel 3

    Andhuk praupan polos 3

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal China Jeneng Jeneng Wuzhou Model Nomer terry andhuk Fitur Teknik CEPAT-KERING Tenunan Nama Produk Staple Panjang 32S Handuk katun andhuk serap andhuk serap polos Berat 300-700gsm Warna putih, krim, coklat, biru, abu-abu, abang , Pink Usage Home Hotel Spa Motel Inn Resort Logo Wash Label Advantage Eco-friendly Lembut Nyaman Sampel wektu 1-3 Dina Penyerapan banyu Sajrone Kualitas 5 Detik REACH OEM ...

  • Microfiber shower cap-1

    Pancuran Microfiber cap-1

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal-Usul Guangdong, China BrandName Chars Nomer Model HT-07 Bentuk Segitiga Bahan Kain Microfiber Gaya Plain Towel Rambut, Kain Bungkus Handuk Umur Kelompok Umur Dewasa Barang Microfibre Kain Handuk Rambut Microfiber Handuk Rambut Sorban Warna Pink / Ungu / Coklat / Kuning Bobot 245gsm wektu sampel 5-7 dina pangiriman 7-14 dina MOQ 200 pcs Cocog kanggo Wanita , Pola Lengan Panjang / Pendek Rambut Polos Dicelup nganggo Hadiah ...

  • Fast Drying Super Absorbent Lightweight Compact Microfibre Towel

    Pangatusan Cepet Super nyerep Kompak Ringan ...

    Ringkesan Rincian Cepet Materi: Pola poliester / poliamida: Gaya Polos Pewarna: Jenis Plain: Tekno Handuk Mandi: Klompok Umur Rajutan: Bentuk umum: Fitur Alun-alun: CEPAT-KERING, Microfibre Olahraga Plancongan Pantai andhuk Pantai Jeneng: OEM ODM Papan Asal: Hebei , China Nomer Model: Handuk Microfibre Barang: Handuk Microfibre Unik Bobot: 200-500gsm Warna: Biaya Sampel Khusus: Waktu Sampel Gratis: 3-5 Dina Cepet warna: 4 -...

  • stock wholesale cheapest uk bright colored bath towels for hotel

    stok grosir murah uk mandi warna cerah ...

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China Jeneng: ODM OEM Model Model: Fitur andhuk kamar mandi: Cepet-KERING, Teknik Cepet / Panglipur: Rajutan Wangun: Warna Persegi: warna Biru utawa Kelas Disesuaikan: 3.0 - 4.0 Penyerapan banyu : Ing Sample 3s: Logo Fress: Bordir, Sertifikasi khusus: ISO9001 OEKO-TEX Gsm: 200-400gsm Barang: andhuk microfiber kanggo reresik mobil Ukuran: 70 * 140cm utawa Bahan kustom: Microfiber Fabr ...

  • Wholesale Customized Mandala Tassels  Microfibre Round Beach Towel

    Grosir Customised Mandala Tassels Microfibr ...

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China Jeneng: Ming Da Nomer Model: MDR-115 Bahan: poliester / poliamida Fitur: Cepet-KERING, andhuk mandala gedhe Teknisi: Tenunan Bentuk: Barang Babak: Andhuk pantai mandala gedhe Bobot: 200 -500gsm Warna: Biaya Sample Warna sing Disesuaikan: Wektu Sampel Gratis: 3-5 Dina Cepet warna: 3-4 tingkat Penyerapan banyu: Sajrone Sertifikasi 5s: Standar OEKO TEX, Desain SGS: Percetakan Khusus ...

  • Exercise white color 70*140cm thick and big bath towels for hotel

    Olahraga warna putih 70 * 140cm kelelawar ...

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China Jeneng: ODM OEM Model Model: Fitur andhuk kamar mandi: Cepet-KERING, Teknik Cepet / Panglipur: Rajutan Bentuk: Warna Persegi: Warna warna Disesuaikan Kelas warna: 3.0 - 4.0 Penyerapan banyu: Ing Sample 3s: Logo Gratis: Bordir, label Merek khusus: Sertifikasi Khusus: ISO9001 OEKO-TEX Gsm: 200-400gsm Barang: Bahan Handuk Microfiber: Pola Kain Microfiber: Pewarna Polos ...

  • FUNGSI PERUSAHAAN

    Kita duwe interaksi bisnis sing jero karo pabrik ing kutha-kutha utama China, dadi kita cukup fleksibel lan yakin bisa nindakake produk andhuk ing jangka waktu lan kualitas sing wis disetujoni kabeh

  • KAWAL KUALITAS

    Perusahaan khusus nggawe peralatan kinerja tinggi, kekuatan teknis sing kuat, kemampuan pangembangan sing kuat, layanan teknis sing apik.

  • HARGA

    Amarga pengalaman andhuk sing wiyar banget, kita duwe akeh pilihan pabrik lan fasilitas kerja ing China .. Lan iki menehi pangerten kanggo wong liya manawa para pelanggan mesthi nemokake produk sing paling apik kanthi rega kompetitif sing paling apik.

  • PITUTUR / SAMPEL

    Kita bakal seneng nampa panjaluk pesanan khusus kanthi rinci kanggo nyedhiyakake rega paling apik lan conto counter minangka asil saka kepinginan sampeyan.

PAWARTA TERBARU

Ngerteni tren industri paling anyar